fredag 5 december 2008

torsdag 4 december 2008

4 December


Ja det är faktiskt en tjej.. dock med ett maskulint utseende och därför tänkte jag att det var helt okej att välja henne som dagens pudding. Ja det är vår kära Clara Holmberg!
Varför: För hon är sjukt sexig! ..iaf i mina ögon ;) och varför jag valde just den här bilden är för att jag älskar den och eftersom hon ser ut att vara en korsning mellan E.T och Totte! SJUKT KUL!
Oo0Oo0Oo0
Hjärtahjärta till er!

onsdag 3 december 2008

3 December


Christopher Josefsson
Varför: för att han är så jääääävla het på den här bilden! and i like it! ;) 
Oo0Oo0Oo0

Hjärtahjärta till er!

tisdag 2 december 2008

2 December


Det är andra december och det blir Zac Efron som blir dagens pudding!
Varför: för att han e snögg!
Oo0Oo0Oo0

Hjärtahjärta till er!

måndag 1 december 2008

1 December

Chris Brown blev 1 decembers snygging.
Varför: de var han som kom upp i mina tankar först.. antar att det är pga att så många har pratat om honom i dag!? okej .. Isabelle och Clara.. men det var ett jävla tjöt om honom iaf.
Oo0Oo0Oo0

Hjärtahjärta till er!

24 dagar kvar

I dag är det första december, julkalendern på både tv och radio har börjat och man får äntligen ta den första chokladbiten ur sin chokladkalender! :) 

Min dag har varit lååååååååååååååång. har haft håltimma i 4 timmar, sen kan jag erkänna att jag skolkade resten av dagen .. orkade inte vänta ytterligare en timma på att web designen skulle börja. 

Kom på en kul grej! skall nog göra mig en egen liten kalender med "dagens snygging" och ha en snygging för varje dag fram till den 24 december.. var det en bra ide eller? eller så kan jag köra dagens outfit som Elin Kling gjorde förra året. Men orka vara en herm-apa! 
Nää ..jag kör på det som jag gillar bäst... KILLAR! Även om man kan hata dem så otroligt mycket ibland så älskar jag dem! 

Men först en jul låt! 

 

Hjärtahjärta till er!