fredag 28 november 2008

Så här känner jag nu..

Fuck you, i miss you.

Godeftermiddag,

nu är det fredag igen, Clara kommer hem till mig lite senare och sen så skall vi två hem till Frida tillsammans med lilla Isabelle. Vad vi skall göra är inte helt bestämt, men hitta säkert på något.
 
I går jobbade jag och Fanny lite extra på Alfons som hade kundkväll. Vi packade in packet och bjöd på pepparkakor och glögg, utklädda till tomtar. Vi jobbade även med Ludvig som stod och lockade till sig kunder vid rulltrappan. När det var som lugnast satt jag, Fanny och pratade med en av vakterna på Kungsmässan som berättade lite intressanta grejer om sitt yrke, mycket trevligt!
 
Tittade igenom några gamla sommar bilder förut från sommaren 2007? iaf jag saknar en bra sommar. Här är en bild på mig och Eric från Marstrand.

Just nu ligger jag i min säng tillsammans med laptopen, tittade precis klart ett avsnitt av "gossip girl". tittar om dem allihop eftersom det är så bra!!!!!!!! 
Ne nu tänker jag nog fortsätta titta, ha en bra helg allihopa! 

Hjärtahjärta till er!

onsdag 26 november 2008

Aaaa!!! får panik!! I går tappade jag bort ett utav mina favorit örhängen och idag tappade jag ett örhänge från ett annat par! hur lyckas man ?!?! 
.................................................
Claree kom iaf till skolan i dag efter varit borta i 2 dagar, saknat henne!! Vi köpte lusskatter på det nya konditoriet vid aranäs och köpte kaffe i kafeterian på aranäs, sen satte vi oss och fikade innan franskan började. JÄtte mys mys!! 
Snodde också T's mössa idag, förlåt men jag tyckte den var fin (den ligger i mitt skåp, kan få den i morgon).
..................................................
Igår hjälpte jag Frida med hennes media arbete, hon skulle ta påträtt bilder och då blev jag utvald som "modell". Faktiskt ganska kul! Fick bara se bilderna på själva filmrullen, så jag vet inte hur de blev. Hoppas de blev bra!


 Hjärtahjärta till er!


tisdag 25 november 2008

Isabelle 17år!

I fredags hade vi överrasknings fest för Isabelle som fyllde 17år. Hon blev riktigt överraskad och vi hade sjukt kul den kvällen!