fredag 21 november 2008

Grattis Bellan!


GRATTIS till dig min kära ! 
äntligen 17 år, ett år kvar till 18.. och 5 månader för mig! 
mouhahaha ! 

LOVE YOU!


måndag 17 november 2008

Clara Holmberg

Hittade en bild på Clara
my little angel don't fly away <3

Glass i stora lass

Glass får man väl äta när man har ont i halsen och tycker synd om sig själv?! Klart man får det! Det bästa är att mamma tycker att det är okej.
oo längtar tillbaka till sommaren då man fick så mycket glass varje dag!!!!! 

Från och med nu skall jag vara sjuk varje dag fram till lovet och äta massor med glass varje dag!! mouhahaha !! GLASS FREAK!!

Säg till om ni någonsin kan hitta något porrigare!

Ed Westwick
Blicken
Läpparna
Kroppen & Stilen

ALLT!

sjuukk

Hosst host! här ligger jag och är sjuk, hostar och har ont i halsen. Sov till klockan 12 sen så har jag tittat på film tillsammans med min mamma fram tills nu. Tittade på "Inte utan min dotter" tydligen en sann berättelse om en kvinna som gift sig o fått barn med en Iranier, hälsar på hans familj i Iran och kommer sedan inte där i från. Ganska dramatisk film. 

Bilderna från i helgen tänker jag inte lägga upp. dem får ni titta på hos Clara

Hjärtahjärta till er!

söndag 16 november 2008

Clarre fäässt

GOdmorgon !!
Nu sitter jag här i Annas säng (Claras systers). Brevid mig har jag en Clara och en bakis Coffe. Har en go Rohana som posar framför mig med Lv hatt o väska, en svea jacka och ett par söndriga jeans. Anna och Karin vette fan vad dem gör ligger säkert och sover. Om en timme går våran buss, skall hem dricka apelsin juice och ta det lugt i min säng tillsammans med lite gossip girl.
I går kväll hade vi en mycket trevlig kväll här hemma hos Clarree ett par stycken kom hit och vi gjorde gjorde massor av balla grejor .. fråga coffe. Clara ballanserade iaf på något räcke och Adam ramlade i trappan,  stackarn. Karin o Anna porr dansade. rohana sov på golvet och Coffe smsade med sina goda vänner i Onsala ;)

ne nu skall jag lämna över datorn till Coffe som så jätte gärna vill blogga lite själv


Hjärtahjärta till er!