onsdag 12 november 2008

Ledig Onsdag

Hej hopp! 
I dag är det Onsdag och vi har haft en ledig dag från skolan pga att 3:orna haft nationellt prov. 
Min dag började när Niki (min vovve) väckte mig i morse. Hon hoppade upp i sängen och tyckte att vi skulle leka !! aa är hon knäpp eller?! 
Efter min dramatiska väckning hjälpte jag mamma flytta ut några möbler till bilden som skulle säljas, sen gick jag in o lagade plättar ! mums! Med mat i magen var det dags att börja städa mitt rum som var JÄTTE stökigt! man kan ha trott att en tornade liknade hade svept förbi, haha! Under tiden jag städade spelade jag lite go musik så som "my life" med Billy Joel, aaa det var tider det.. önska bara att jag levde då .. 

Sen blev det K-Market med Frida och Clara, tittade lite smått i butikerna och jag hittade självklart något jag ville ha.. men jag var så duktig och motstod den. 
Sedan jag kommit hem har jag inte gjort något annat än att tittat på Gossip Girl. 

Men nu är klockan mycket och dags att nana. see you tomorrow!




Hjärtahjärta till er!

tisdag 11 november 2008

Want to be ms Leighton Meester







Clara är sjuk.. o jag med.

vi är sjuka i dag... sjuka som får utan päls. Jag och Clara for hem till potatislandet som vi kallar det för att avnjuta resten ut av den sjuka dagen i säng med English breakfeast tea, smörgås och blåbärssoppa och inget annat än Goooosssip gIRL!!!
Nu har vi tagit rroliga bilder på den nya blair woldorf i världen, jag:) Clara har sovit på min arm genom hela filmtittandet men stackarn e lite sjuk:/Hon sov också på bussen.
Nu skall jag snart dra mig hem igen för att, ja..inte har jag plugg att göra ialf så det får bli lite mer GG, kanske lite fejsan och sedan promenad med taxen. Taxen e btw avundsjuk på Claras långa ben.

Idag har jag haft matteprov och det gick hyffsat bra tycker jag. Min kära vän Linn fyller år idag, ett stort grattis till henne:D!!
Nu har jag gått och det är kallt ute, min buss går om 8 min. Hur kan jag då blogga om jag samtidig stapplar upp mot Fjärås Kyrka?...är det så att jag har en biträdande tjänsteman som vi säger på fint språk i onsala som ligger i sängen och inte har ngt bättre för sig. Vem vet.
Har också lånat en klänning av Clarissa som är svart, får ta tillfällen i akten och bära denna på nästa gala middag. Imorgon är det "in-service training day" A -dag med svenska ord och detta skall firas genom städning av rum, sleeping t dawn och sedan K market med C. En fullspäckad dag med andra inte bara svenska men väl valda ord. Sedan är det torsdag, fredag och så var vi tillbaka på helg igen. Vad som händer då kan ej avslöjas eftersom det är ytterst hemlighetstämplat!...nat
Så vad kan jag säga, det är skönt att vara 17 o sjuk ibland. Mwen bara om man har ngn att dela stunderna med. Jag tror vi alla har delad mening om detta. Vill också säga att jag är en väldigt snäll flicka, Clara som vi alla vet kan vara rent oföskömd mot människor hon inte gillar men jag är fnissig nisse.
Nu är jag framme på stationen och skall kliva på seven three one som för mig hem hem hem.





Tills vi ses igen, Loooohuu SööööööH










Sheee lööövs f.a.s.h.i.o.n
f-facts
a- ass
s- shoes
h- hair
i- independent bitshes
o- omg
n- nipples


Hjärtahjärta till er!

hejhej helgen

Helgen.. ja vilken GALEN helg! I fredags tog jag det lugnt hemma hos Louise tillsammans med Linda och Sofia. Vi tittade på "Fredag hela veckan" och snackade.

I lördags var jag på tjejmiddag hos Anna Panna i Kungsbacka! Åt pizza, dansade och tittade på Glennartz på dansband grejen på tv. Efter Anna drog vi till Simon i Onsala men missade först bussen från Kungsbacka station med 30 sec, så himla irriterande!!! Så där fick vi vänta en timme innan vi kunde dra oss vidare. Det var då jag ringde Frida som badade bubbelpool i ett stall!? .. OKEJjj!! 
Hos Simon var det trevligt och jag stötte på Ludvig! det var ett tag sen! 

Vid 3 tiden drog jag och Clara hem till mig för att sova. Promenerade från Simon hem till mig tillsammans med två fulla gentlemän. Tog oss kanske 45 min. 


Hjärtahjärta till er!