lördag 25 oktober 2008

Live your life

I dag när jag låg nere vid stranden och solade  kom jag att tänka på den gången då Calle Hagelin hämtade mig och Frida en natt. Han drog på i värdens hastighet musik på högsta volym (live your life) och höll nästan på att köra på en stackars hare, haha!! Han skrämde bort den i alf.. stackarn. När vi väl var hemma så satt vi alla och drack te. Vilket var otroligt mysigt, även om jag och Frida försvann där i från ganska så snabbt. :D  




Hjärtahjärta till er!

God morgon världen!


Nu kom jag precis upp från att ha legat nere vid polen och solat, det är fint väder!!!
I morse gick jag upp klockan 8 (amerikansk tid) och var ute o joggade tillsammans med min bror. efter joggningen la jag mig vid polen.
Nu skall jag i väg med familjen till familjen Svensson, där skall vi sola och bada vid deras strand :) gott !! 

Hjärtahjärta till er!

fredag 24 oktober 2008

I miss you back home!!





Hjärtahjärta till er!!

I <3 Miami

Miami

För er som inte visste så är jag i Miami, det är höstlov och jag njuter av min vanilj coca-cola framför tv:n! Vädret här borta är inte helt toppen, det har varit molnigt och blåsigt nu i två dagar men varmt ca 30 grader, skall bli soligt i övermorgon.. långt kvar och jag kommer antagligen komma hem blek, men isf  har jag en backup plan, jag solar solarium! 
Annars har jag det jätte bra om man bortser från vädret. 

Idag har jag och familjen varit på en av Miamis största varuhus "Dadeland Mall" hur mycket skoj som helst! Vi spenderade timmar inne på Mecy's kom ut med massor av kläder och skor till Kalle. Inne på Abercromie & Fitch hittade jag en del grejer, provade mycket men köpte bara ett par mysbyxor, en t-skirt och en långärmad t-skirt. Sen var jag också inne på V.S. och köpte lite grejer till mig själv. Efter ett par timmars shopping blev det kaffe på Starbucks, oo vad Starbucks ger minnen! 


Nu på kvällen åt vi middag på en Italiensk resturang, det var jätte gott!! och nu sitter jag och mina bröder och tittar på Pink Panther så himla rolig! haha, i woooould like too buy a hammmbbuuggerr!

Hjärtahjärta till er!


Börjar om på nytt

Kära blogg läsare, 
nu är jag här igen! Var trött på min gamla blogg och bestämde mig för att börja om på nytt på en annan blogg site. Innan hade jag blogg.se och nu är det blogger.com som gäller. Får se vilket av dem jag tycker är bäst. 

Genväg till min gamla blogg: mandasz.blogg.se 




Hjärtahjärta till er!